Trepijooksu parim meeskond oli Rakverest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrghoone kuninga jooks Tigutornis.
Kõrghoone kuninga jooks Tigutornis. Foto: Sille Annuk

Teisipäeval Tartus Tigutornis toimunud trepijooksu võitis teist aastat järjest Denis Danilkin Pirita päästekomandost. Parim võistkond on Rakvere päästekomando.


Kõrghoone kuninga tiitli võitnud Denis Danilkin tõusis ligi 17 kilogrammi kaaluva päästetöötaja varustusega Tigutorni 22. korrusele ajaga 1 minut 59,6 sekundit.

Individuaalarvestuses jäi teiseks Siim Rikolas Rakvere päästekomandost (aeg 2 minutit 7,4 sekundit) ja kolmandaks Harpo Stroo Põhja-Eesti päästekeskusest (aeg 2 minutit 9,9 sekundit).

Meeskondlikus arvestuses tunnistati parimaks Rakvere komando päästjad (Andres Laanemägi, Margus Jahi, Taavi Aruvainu, Argo Pällo, Siim Rikolas), teise koha sai eelmise aasta võitja Tartu komando meeskond ning kolmandaks tulid Valgamaa päästeosakonna mehed.

Kõrghoone kuninga tiitlit püüdis ka üheksa naist, neist parim oli Dagi Dorbek Põhja-Eesti päästekeskusest ajaga 3 minutit ja 14,4 sekundit.

11. aastat korraldatud Kõrghoone kuninga jooksust võttis osa rekordiliselt 87 võistlejat.

Samas toimus võistlus “Pritsumees 2010”, kus päästjad võtsid tiitli nimel mõõtu takistusriba läbimisel ning veepääste ja voolikute harjutuses, arvesse läks ka trepijooksu tulemus.

Võitjaks osutus Toomas Stroo Tartu päästekomandost, võistkondlikult oli parim Valgamaa päästeosakonna meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles