Sõbrad ja kolleegid meenutasid Harju rallil hukkunuid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Arvo Meeks

Sõbrad ja kaastöötajad meenutasid Harju rallil hukkunuid inimesi ühtemoodi. Nad olid töökad, pühendunud ja motohuvilised.  

Noor naine Triinu oli lasteaias õpetaja. Tema otsene ülemus, ei suutnud uskuda, et õnnetus juhtus nende töötajaga. Ta ütles vaid, et Triinu liitus nende meeskonnaga umbes aasta tagasi. Tuttav nentis, et tegemist oli hästi rõõmsameelse inimesega.

Mehed töötasid mõlemad üldehituse ja autoremondiga tegelevas firmas. Janek oli omanik ja Lauri töötas tema alluvuses mehaanikuna. Kuna Janek sõitis rallit, siis oli ka eilsel võistlusel temaga kaasas Lauri. „Ta oli kuldsete kätega mees,“ ütles nende töökaaslane, firma teine omanik Kristo. Kuidas toimus igapäevane firma juhtimine koos Janekuga? „Me tegime kõike koos,“ nentis ta. Ta kinnitas, et jätkab kindlasti nende loodud firma arendamist. „Teeme tööd edasi, kuid ...,“ peatus ta. „Ühele firmale kaotada kaks head töötajat on raske. Väga raske. Uskumatu, et nad enam tööle ei tule,“ ütles omanik Kristo.

Janeku, Lauri ja Triinu töökaaslased ja sõbrad ütlesid: „Kindlasti olid nad head töötajad. Head sõbrad. Väga head inimesed.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles