Maanteeamet on suurtes raskustes viadukti piirde parandamisega

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeamet ei ole juba üle kuu aja suutnud Moonaküla viadukti põrkepiiret parandada.
Maanteeamet ei ole juba üle kuu aja suutnud Moonaküla viadukti põrkepiiret parandada. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Enam kui kuu aega tagasi roolijoodiku puruks sõidetud Moonaküla viadukti põrkepiire on tänini parandamata ja segab oluliselt kergliiklejaid.

Kergliiklejad satuvad seal ohtu eriti pimedal ajal mäest rattaga alla sõites. Ükski märk neid seal ohust ei teavita.

2. mai hommikul sai politsei teate võimalikust joobes juhist, kes kavatseb sõitma minna. Korravalvurid andsidki Tapa-Rakvere teel kahtlusalusele juhile märguande sõiduauto Volvo peatada. Juht ei peatunud, vaid üritas kiirust lisades politseinike eest põgeneda. Moonaküla viaduktil ei võtnud suurel kiirusel kihutav auto kurvi välja ja põrutas vastu metallpiiret.

Maanteeameti ida regiooni ehitusvaldkonna juht Anti Palmi ütles, et Moonaküla viadukti põrkepiire vahetatakse kindlasti välja, kuid sellega läheb veel veidi aega. “Probleem on selles, et piirde lõhkujal ei olnud kindlustust ja praegu taotletakse piirde vahetamiseks raha liikluskindlustuse fondist,” lausus Palmi.

Mõned tunnid pärast loo avaldamist sai aga katkine piire ühtäkki vahetatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles