Rakverlased tahavad koos liikuda

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumispäev algas ühise soojendusvõimlemisega, seejärel suunduti 5 km rajale.
Liikumispäev algas ühise soojendusvõimlemisega, seejärel suunduti 5 km rajale. Foto: Riho Lüüs

Üleskutsele ühiselt joosta või kõndida vastas üllatavalt suur hulk inimesi, pühapäeval kogunes Rakvere spordihoone juurde umbes 80 tervisesportlast, et osaleda sarja “Terve Rakvere liigub” avaetapil.


Kella kaheks päeval oli Rakvere spordikeskuse ette kogunenud sedavõrd suur rahvahulk, et korraldajatel lõppesid otsa liikumissarjas osalejatele mõeldud osaluskaardid.

“Valmistasime ette 70 liikmekaarti ja omavahel arutades pidasime 20 inimese kohaletulekut heaks tulemuseks esimese etapi kohta,” ütles üks ettevõtmise eestvedajatest Marko Torm. “See, mis juhtus, oli äärmiselt positiivne üllatus ja tunnustus eelkõike inimestele endile.”

Ta märkis, et Rakvere inimene tahab liikuda ja soovib seda teha koos sõprade, pere ja uute tuttavatega, sest koos on lõbusam ja lihtsam.

Ühise soojenduse järel läbiti nelja korraldaja eestvedamisel 5 km pikkune rada, mis kulges Pikal tänaval, Tammikus ning läbis vallimäge ja rahvaaeda.

Rajal jagasid kasulikke näpunäiteid kergejõustikutreener Ergo Kilki ja 2009. aasta Eesti maratonijooksu meistrivõistluste pronks Andrus Lein.

Eranditult kõik osalenud pidasid ühistegemist heaks algatuseks. Kiideti ka tunnustussüsteemi, mille kohaselt on kõigil osavõtjatel võimalik tasuta külastada Aqva veekeskust.

Kolm õnnelikku lunastasid loosimise teel priipääsme veekeskusesse juba esimese etapi käigus. Järgmine ühine liikumispäev on 24. oktoobril, start kell 14 Rakvere spordikeskuse eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles