Maavanem peab oluliseks Vao kogukonnaga arvestamist

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kõige enam vajab Vao asula kindlustunnet. Kindlat signaali selle kohta, mis saab lähitulevikus vastuvõtukeskusest,” sõnas maavanem Marko Torm.
“Kõige enam vajab Vao asula kindlustunnet. Kindlat signaali selle kohta, mis saab lähitulevikus vastuvõtukeskusest,” sõnas maavanem Marko Torm. Foto: Kasper Mäe

“Kõige enam vajab Vao asula kindlustunnet. Kindlat signaali selle kohta, mis saab lähitulevikus vastuvõtukeskusest,” sõnas maavanem Marko Torm, kes külastas eelmisel nädalal varjupaigataotlejate majutuskeskust.

Milline aga peaks olema Vao majutuskeskuse elanike maksimumarv, vajab Tormi sõnul sügavamat analüüsi, kogukonna arvamusega arvestamist ja kindlasti ka ASi Hoolekandeteenused kohapealse võimekuse hindamist. “Lisaks sellele on veel väga oluline paigutuskeskkonna ruumide vastavus,” kõneles maavanem.

Kohtumisel osalesid lisaks Tormile maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Mati Jõgi, varjupaigataotlejate keskuse juhataja Jana Selesneva ja sealne sotsiaaltöötaja Anneli Võso ning Väike-Maarja vallavanem Indrek Kesküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles