Fotod: vandaalid laamendasid Tapa kesklinnas

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede õhtul ja ööl vastu laupäeva huligaanitseti Tapa kesklinnas. Kirikupargis lõhuti kaks pinki ning aeti ümber hulgaliselt prügikaste.
Reede õhtul ja ööl vastu laupäeva huligaanitseti Tapa kesklinnas. Kirikupargis lõhuti kaks pinki ning aeti ümber hulgaliselt prügikaste. Foto: Eva Klaas

Reede õhtul ja ööl vastu laupäeva lõhuti Tapal Kirikupargis kaks pargipinki, aeti seal ja ka mujal kesklinnas ümber hulk prügikaste ning tiriti teadetetahvlitelt maha veel toimumata ürituse plakateid.

Jätkati juba varem kurikaelte kätetööna kannatada saanud spordihoone vastas asuva bussiootepaviljoni lõhkumist, eemaldati veel püsti olevad külgi katvad tahvlid ning rikuti varjualuse tagaseina.

Reede öösel politseipatrulli Tapal liikumas polnud, küll oli tänavatel pidutsemas ja ka alkoholi tarbimas hulgaliselt peamiselt nooremate inimeste seltskondi. Südaöö paiku seisis südalinnas Grossi poe vahetus läheduses Jüri Vilmsi platsi kõrval auto, kust kõlas valju muusika. Platsil endal pidas kärarikast olengut suurem kamp noori.

„Masendus tuleb peale, kui seda kaost näed,” tõdes Tapa vallavanem Alari Kirt laupäeva hommikul avanenud vaatepildi kohta. Et linna elanikud ja külalised saaksid end mõnusalt tunda, tuli valla majandusosakonna töömeestel puhkepäeva hommik tagajärgede likvideerimisega sisustada.

Politseid on toimunust informeeritud, kuid kas kahjud on sellised, et vald esitab politseile ka avalduse, selgub esmaspäeval.

Alari Kirt palus inimestel , kes korrarikkumist, eriti lõhkumist, laamendamist ja muud taolist tegevust näevad, kindlasti politseid teavitada.

Kui midagi on juba lõhutud või rikutud võiks sellest valda teada anda kas meilitsi vallavalitsus@tapa.ee , valla Facebooki lehel või tõsisemate juhtumite puhul helistada vallavanemale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles