Sel nädalal

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maagilisel kuupäeval tänavu abielusid Lääne-Virumaal peaaegu ei sõlmitud.
Maagilisel kuupäeval tänavu abielusid Lääne-Virumaal peaaegu ei sõlmitud. Foto: SCANPIX

10.10.10


Kui varasematel aastatel on kuupäevad 07.07.07 ja 08.08.08 inimesi pöördesse ajanud, siis seekord jättis 10.10.10 rahva suhteliselt külmaks.

Rakvere “õnnebüroo” oli pühapäeval sootuks suletud ning seal pulmi ei registreeritud. Küll aga nähti suurt pulmapidu Rakvere vene õigeusu kirikus, mille ees seisis pühapäeval uhke valge limusiin ning ega pulmakülalistegi autod kehvakesed olnud. Pärast kirikut suundus pulmarong linna peale, kus mõned ringid tehti ning seejärel kadus pulmaliste seltskond Rakverest Tallinna poole.


Eesti piiritus Livikos


Eesti vanim alkoholitootja tuli pärast pikka pausi tagasi kodumaise teravilja juurde ning hakkas villima Maamehe viina, mis on tehtud Rakvere tehase piiritusest ning Eestimaal kasvatatud rukkist. Kuigi piiritusetootjad peavad konkurentsis püsimiseks kõvasti peale maksma, on see tähelepanuväärne samm. Seni kasutati ainult importpiiritust ja sellega kaasnesid lõputud vaidlused ka selle üle, kas näiteks “Viru valge” ja “Eesti viin” on ikka kohased selliste toodete jaoks.


Kiired autod


Jõukus ei anna häbeneda. Tähelepanelikud pealtnägijad on trehvanud Lääne-Virumaa jõukaimat ettevõtjat Oleg Grossi sõitmas ringi valge Porschega. Kiirusest lugu pidav mees pani oma äridele aluse Siberist Žigulisid tuues. Kui alguses sõitis Gross üsna tagasihoidlike autodega, siis viimasel ajal on rallist huvitunud ettevõtjal kirg kiirete autode vastu võitu saanud. Suvel registreeriti Rakveres ka üsna haruldane auto Aston Martin, millega sõidab mööblifirma Bellus Furniture omanik Miikael Relander, kes koos vend Rolfiga kuulub samuti maakonna rikkaimate inimeste sekka. Nii Grossi ettevõtted kui ka Bellus Furniture on Eesti tublimate ettevõtete tabelis esimeste seas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles