Jõgevamaa rahvaliitlased näevad erakonna liidrina Andrus Blokki

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Blok.
Andrus Blok. Foto: Tairo Lutter

Rahvaliidu Jõgeva maa­kon­na­orga­nisatsioon esitas neljapäeval peetud konverentsil erakonna esimehe kandidaadiks Rakke valla­vanema, senise aseesimehe Andrus Bloki.

Rahvaliidu Jõgeva maakonnaühenduse esimees Riina Kull märkis konverentsil, et erakonna uueks esimeheks peaks saama erakonnaga pikaajaliselt seotud isik, kes oskab arvestada erakonnakaaslaste arvamusega ja tunneb hästi meeskonnatööd.

Andrus Blok ütles, et hindab väga kõrgelt Jõgevamaa rahvaliitlaste usaldust, ent ei tea veel, kas ta otsustab erakonna esimeheks kandideerida. “See vajab põhjalikku kaalumist,” ütles Blok, ja lisas, et esimehel seisab ees raske ülesanne erakonna tegevust edasi viia ning saavutada sisemine kodurahu. Erakonna esimehe kandidaatideks on seni esitatud ka Jõgevamaa maakonnaühenduse esimees Riina Kull Viljandimaa rahvaliitlaste ning ettevõtja Viljar Jaamu Pärnu maakonnaühenduse poolt.

Rahvaliidu Lääne-Virumaa ühendus peab konverentsi 18. oktoobril.Rahvaliit saab uued juhid 20. novembril, kui Tartus kogunev kongress peaks vastu võtma uuendatud programmi ja põhikirja ning valima parteile esimehe, aseesimehed, volikogu ning revisjonikomisjoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles