Sotsid näevad Tallinna abilinnapea ühe kandidaadina Rannar Vassiljevit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Vassiljev.
Rannar Vassiljev. Foto: Arvet Mägi

Ametlikult kinnitamata andmetel on sotsid Tallinna abilinnapea kohale arutanud Rakvere endise linnapea Rannar Vassiljevi kanditatuuri, teatas ERR.

Samuti on pakutud  Tallinna linnavolikogu liikme Jörgen Siili ja Mustamäe linnaosa asevanema Vadim Belobrovtsevi kandidatuuri.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) Tallinna piirkonna esimees Andres Anvelt Vassiljevi, Siili ja Belobrovtsevi kandidatuuri abilinnapea kohale kinnitanud ei ole. 

Anvelt ütles eile ERRile, et abilinnapea kandidaat selgub piirkonna juhatuse koosolekul 26. oktoobril.

Praegune Tallinna abilinnapea Jüri Pihl teatas pühapäeval pärast SDE üldkogu, et kavatseb lähiajal oma Tallinna abilinnapea kohalt taanduda. Ta tõi põhjuseks , et abilinnapea koht peaks kuuluma poliitikule, kes osaleb ka erakonna juhtimises.

Sotsiaaldemokraatlik Erakond valis laupäeval toimunud üldkogul 309 häälega erakonna uueks esimeheks parlamendi väliskomisjoni esimehe ja kunagise kaitseministri Sven Mikseri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles