Tarvas tuli Leedust võiduta

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva logo.
Rakvere Tarva logo. Foto: BC Rakvere Tarvas

Läinud reedel ja laupäeval tegi korvpalliklubi Rakvere Tarvas meeskond oma esmaesituse Balti liiga Challenge Cupil Leedus, kus piirdus kahe kaotusega.


Hakatuseks Utena linnas sealse Juventusega mänginud Tarvas võitis küll avaveerandaja, ent kaotas mängu skooriga 67:82 (poolaeg 30:39). Tarva resultatiivseim oli kapten Kristo Saage 18 punktiga. Viljar Veski tegi kaksikduubli 15 punkti ja 11 lauapalliga ning oli ka Tarva kõige efektiivsem mängija. Brett McGee kogus 12 punkti. Kodumeeskonna eest kogus üleplatsimehena Aurimas Kieza 23 punkti.


Päev hiljem Panevežysi Cido Arenal peetud kohtumises Techasase võistkonnaga  haaras vastane kohe alguses initsiatiivi enda kätte. Avapoolaeg kulges siiski üsna tasavägiselt, lõppedes kodumeeskonna napi paremusega 49:42. Kohtumise teises pooles vahe suurenes ja mäng lõppes väljakuperemeeste võiduga 95:78.


Kristo Saage oli taas Tarva meeskonna efektiivseim ja parim mängija 24 punkti ja seitsme lauapalliga, lisaks tegi tagamängija neli vaheltlõiget ja adis kolm resultatiivset korvisöötu. Matt Hall kogus 15 punkti ja üheksa lauapalli. Viljar Veski saagiks jäi 14 punkti ja seitse lauapalli. Leedulaste parimaks kerkis Vaidotas Volkus 23 punktiga.


“Nendest mängudest jäi nii mõndagi kätte. Leedu klubid mängivad pisut teistsugust mängu kui meie koduliigas ja sellega harjumine võtab aega,” jäi Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber kaotustest hoolimata Leedu reisiga rahule. “Mul on hea meel, et sellises olukorras oleme ja neid mänge mängime. Täna näitas nii mõnigi mängumees head mängu ja selle pealt on väga hea edasi minna.”


Järgmisena kohtub Tarvas reedel, 22. oktoobril kodusaalis TTÜ/Kalev II võistkonnaga. Mäng algab Rakvere spordihallis kell 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles