Kummardus "Horoskoobi" lauludele tõi "Rosaariumi" kontserdisarja publikurekordi

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavusel Rosaariumi kontserdil oli publikut rohkem kui kunagi varem.
Tänavusel Rosaariumi kontserdil oli publikut rohkem kui kunagi varem. Foto: Indrek Jurtšenko

Tänavusel Rosaariumi kontserdil esinesid legendaarsed Eesti estraaditähed Heidy Tamme ja Voldemar Kuslap ja Tapa linnast pärit nooruke superstaari saate poolfinalist Siret Tuula, kes pidi aukarttustäratava suure publikuhulga ees kontserdi avama.

Juba esimestest nootidest saadik oli selge, et publik teadis, mida kuulmama tuldi ja järjest iga lauluga muutus üha elavamaks.

Tõusti püsti, hoiti kätest kinni, naerdi solistide lõbusate kommentaaride ja naljalugude peale ning lõpuks aplodeeriti püsti seistes pikalt viimasele legendaarsele Horoskoobi signatuurlaulule.

Kuigi saadet "Horoskoop" ei ole juba aastakümneid ning eelmisel aastal lõppes ka saatesari „Lauluga maale“, siis ilusal augustikuu õhtul Jänedal, Eesti vabariigi taasiseseisvumispäeval ärkasid mõlemad saatesarjad taaskord ellu.

Kontserdisari “Rosaarium” sündis soovist tuua Tapa valda esinema andekaid ja tunnustatud muusikuid. Jäneda mõisa roosiaias pakuti  kontserdielamusi  juba üheksandat aastat.

Kui eelmisel aastal Marko Matvere esinemine Jänedal tõi publikurekordi, mida käis kokku vaatamas umbes 225 inimest, siis tänavune kontsert tõi kokku 450 huvilist erinavaist paigust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles