Rakvere rallisõitja meisterdas vennaga rallit tutvustava video

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Poom.
Roland Poom. Foto: Rando Aav/Rally.ee

Noor motosportlane Roland Poom, kes möödunud hooajal keeras valge Ford Fiesta rooli Pärnu motospordiklubi Kaur ridades, tahtis oma lemmik spordiala ka teistele tutvustada ning pani kokku toreda rallivideo.

“Mul vend õpib Balti filmi- ja meediakoolis, siis mõte videot teha tuli sealt. Tahtsime teha midagi teistmoodi, et tuua rallit inimestele lähemale ja ala promoda,” sõnas vastne Estonian business kooli tudeng Roland Poom.

Suve alguses pähe tulnud mõte sai teoks augusti lõpul, kui kahe päeva jooksul nii Rakvere linnavalitsuse kui Eesti autospordiliidu loal toimusid võtted.

“Video sai valmis septembri algul ja nädala algul avaldasime,” tutvustas rallimees ahjusooja videot ning lisas, et kooli alguse puhul võtsid nad Rakvere reaalgümnaasiumi, mille vilistlane Roland Poom ise on, sümbolina videosse sisse.

Roland Poomile saab praeguste plaanide kohaselt kaasa elama minna 9. ja 10. oktoobril Saaremaa rallile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles