Aqva spaa tähistas uue ajakirja ilmumist peoga

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aqva spaa tähistas 2016. aasta ajakirja ilmumist suure peoga konverentsikeskuses.

"Esimene ajakiri tõestas meile, et projekt anda välja hotelli ajakirja, on igati edukas," ütles Aqva juht Roman Kusma. "Kliendid ootasid juba ammu uut numbrit," lisas ta.

"Seekord avab Liisi Koikson ajakirjas oma särtsakama poole, kirjutame unenägudest, toitumisest, jagame retsepte. Rohkelt põnevat infot sajal leheküljel,“ sõnas Kusma. Tema sõnul teeb ajakirja eriliseks seegi, et väljaande pani kokku Aqva meeskond ise. Ainukeseks väliseks jõuks oli kujundaja Eli Üksküla.

Ajakiri jääb levisse terveks aastaks. "See on kättesaadav eelkõige meie klientidele terves majas, kuid jagame seda ka koostööpartneritele, messidel ning otsepostitusena ka paljudesse kodudesse," ütles Roman Kusma.

Eile toimunud ajakirja avalikustamise üritsel esines kaanestaar Liisi Koikson. Lisaks näidati Marc & Andre uut ujumisrõivaste kollektsiooni ja demonstreeriti populaarsemaid iluhoolitsusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles