Kohtla-Järvel päästeti kaks inimest tulesurmast

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Martin Ilustrumm

Täna õhtul puhkes Kohtla-Järve linna Järve linnaosas Olevi tänaval kortermajas vannitoa gaasikatla plahvatuse tagajärjel tulekahju, päästeti kaks inimest, neist üks viidi põletushaavadega haiglasse.

Täna õhtul kell 20.09 teatati häirekeskusele, et Kohtla-Järve linna Järve linnaosas Olevi tänaval viiekorruselise kortermaja kolmanda korruse korterist tuleb suitsu ning korteris võib olla inimene.

Sündmuskohale sõitsid päästjad Kohtla-Järve päästekomandost ja kiirabi. Päästjad sisenesid suitsu täis kahetoalisesse korterisse ning tõid välja põletushaavadega meesterahva ja naisterahva. Kiirabi andis naisterahvale esmaabi kohapeal, aga raskes seisundis meesterahva viis haiglasse.

Korteris põlesid mööblitükid ja riideesemed. Päästetöö juhi sõnul oli meesterahvas remontinud vannitoas gaasikatelt, mis plahvatas arvatavasti gaasilekke tõttu sigareti süütamisel.

Päästjad kustutasid tulekahju kella 20.23ks. Gaasikatla plahvatuse tagajärjel lekkis korterisse gaasi, mistõttu gaasiavariiteenistusel tuli korteri gaasikraan sulgeda. Kella 21.20ks tuulutasid päästjad korteri gaasist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles