Baruto vaatab reedel Tarva mängu ja jagab autogramme

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson ehk Baruto tuleb reedel Rakvere Tarva ja TTÜ/Kalevi vahelist korvpallikohtumist vaatama.
Kaido Höövelson ehk Baruto tuleb reedel Rakvere Tarva ja TTÜ/Kalevi vahelist korvpallikohtumist vaatama. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Reedene Rakvere Tarva ja TTÜ/Kalevi vaheline korvpallikohtumine Rakvere spordihallis tuleb BC Rakvere Tarva teatel mitmes mõttes eriline.

Kõige tähelepanuväärsem on see, et mängu jälgib VIP-diivanil istudes kõige tuntum eestlane Aasias ja ilmselt kogu Eesti suurim superstaar sumovägilane Kaido Höövelson alias Baruto.

Klubi teatel Baruto mitte ainult ei vaata mängu, vaid jagab enne mängu kella 18-18.45 autogramme. Esimesed 400 mängule saabujat saavad koostöös fotostuudioga www.fotolabor.ee tasuta Baruto fännipildi, millele autogramm küsida.

Lisaks sellele on Barutol isiklik missioon aidata Vinni perekodu ja selle tarvis on sumoproff Jaapanis valmistanud 250 ainulaadset meenesärki. Perekodu päkapikud on samuti kohal ning sajakroonist annetust tehes võib neilt selle meenesärgi otse sealsamas saada.

Lisaks Barutole saab Rakvere spordihallis näha kindlasti põnevat korvpallilahingut, sest omavahel võtavad mõõtu tabeli kolmas ja neljas meeskond.

Esmakordselt astub Rakvere meeskonna vastu mulluse hooaja Tarva võistkonna vedur Valmo Kriisa. Ja loomulikult näeb Tarva rivistuses esmakordselt Howard Frieri vägitegusid. Kohtumine algab kell 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles