Ameeriklane avas Porkunis grillbaari

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RAMMi ja Kadri Kase lauluklassi lauljate esimesed etteasted kuulatud, võis söögikoha pidaja Eric Vanderer punase lindi läbi lõigata ning köögis tegutsema hakata, et külalised ikka kõhud korralikult täis saaksid.
RAMMi ja Kadri Kase lauluklassi lauljate esimesed etteasted kuulatud, võis söögikoha pidaja Eric Vanderer punase lindi läbi lõigata ning köögis tegutsema hakata, et külalised ikka kõhud korralikult täis saaksid. Foto: Marianne Loorents

Suvel Assamallas teeäärsest kioskist burgereid müünud Eric Vanderer avas eile Porkunis grillbaari, et tekitada eestlastes armastus veiseliha vastu.

„Ma pikalt ei räägi, sest pean pikalt kokkama,” ütles Eesti juurtega ameeriklane Eric Vanderer eile Porkuni klubi saalis kohalolijatele. „Vaeva on nähtud ja ma loodan, et jääte tulemusega rahule.”

Klubi teisele korrusele sisse seatud söögikoht hakkabki kandma Porkuni grillbaari nime. „See ütleb ära nii asukoha kui ka selle, mida pakutakse,” selgitas Vanderer, kelle köögi uhkuseks on just nimelt grillitud veiseliha.

Loe pikemalt ja vaata galeriid SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles