Ameeriklane avas Porkunis grillbaari

Kristi Ehrlich
:

Suvel Assamallas teeäärsest kioskist burgereid müünud Eric Vanderer avas eile Porkunis grillbaari, et tekitada eestlastes armastus veiseliha vastu.

„Ma pikalt ei räägi, sest pean pikalt kokkama,” ütles Eesti juurtega ameeriklane Eric Vanderer eile Porkuni klubi saalis kohalolijatele. „Vaeva on nähtud ja ma loodan, et jääte tulemusega rahule.”

Klubi teisele korrusele sisse seatud söögikoht hakkabki kandma Porkuni grillbaari nime. „See ütleb ära nii asukoha kui ka selle, mida pakutakse,” selgitas Vanderer, kelle köögi uhkuseks on just nimelt grillitud veiseliha.

Loe pikemalt ja vaata galeriid SIIT.

Kirjuta toimetajalePrindi
kultuur
KOLM OLULIST UUDIST
ARVAMUS
virumaal toimub
maaelu
veebiportaal 60pluss.ee
Gallup

Kas valitsuse plaanitud maksureformidest võib rahval kasu olla?

Küsitluses on osalenud 295 inimest
RAIBE
laste joonistusvõistlus
Saada vihje
Telli kuulutus
Viimased uudised
Maa eluKõik
Gallup

Küsitluses on osalenud  inimest
aasta tegu
PERSOON
KULTUUR
intervjuu
Arhiiv
Liitu Postimehe uudiskirjaga ja ole kursis päeva olulisimate uudistega!
Vali omale meelepärased teemad:
Aitäh, et liitusid
Postimehe uudiskirjaga!
Juba homme jõuab esimene uudiskiri sinuni.
TAGASI POSTIMEHE LEHELE