Ameeriklane avas Porkunis grillbaari

Kristi Ehrlich
Kristi Ehrlich, toimetaja
:

Suvel Assamallas teeäärsest kioskist burgereid müünud Eric Vanderer avas eile Porkunis grillbaari, et tekitada eestlastes armastus veiseliha vastu.

„Ma pikalt ei räägi, sest pean pikalt kokkama,” ütles Eesti juurtega ameeriklane Eric Vanderer eile Porkuni klubi saalis kohalolijatele. „Vaeva on nähtud ja ma loodan, et jääte tulemusega rahule.”

Klubi teisele korrusele sisse seatud söögikoht hakkabki kandma Porkuni grillbaari nime. „See ütleb ära nii asukoha kui ka selle, mida pakutakse,” selgitas Vanderer, kelle köögi uhkuseks on just nimelt grillitud veiseliha.

Loe pikemalt ja vaata galeriid SIIT.

Kirjuta toimetajalePrindi
KOLM OLULIST UUDIST
virumaal toimub
maaelu
veebiportaal 60pluss.ee
112
KUULUS LAUD
Gallup

Mida arvate sellest, et poole aasta jooksul pole Rakvere linnavolikogu saanud korda hirmkallist töölauda?

Küsitluses on osalenud 303 inimest
korruptsioon targas majas
Saada vihje
Telli kuulutus
Viimased uudised
Maa eluKõik
Gallup

Küsitluses on osalenud  inimest
PERSOON
KULTUUR
reisikiri
hoidistekonkurss
Arhiiv
Liitu Postimehe uudiskirjaga ja ole kursis päeva olulisimate uudistega!
Vali omale meelepärased teemad:
Aitäh, et liitusid
Postimehe uudiskirjaga!
Juba homme jõuab esimene uudiskiri sinuni.
TAGASI POSTIMEHE LEHELE