Spordijuht tõi Sõmeru noortekeskusesse värsket energiat

Maarja-Liis Orgmets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Saluvee (paremal) ütles, et viimati jõudis temani huvitav idee korraldada küladevaheline korvpallivõistlus.
Kristjan Saluvee (paremal) ütles, et viimati jõudis temani huvitav idee korraldada küladevaheline korvpallivõistlus. Foto: Meelis Meilbaum

Kui ma Sõmeru noortekeskusesse jõuan, sajab väljas lume- ja vihmalaadset ollust ning hakkab juba hämarduma. Selgub, et peagi algama pidanud laste lauatennise treeningu toimumine on suure küsimärgi all, sest niiske ilm ja gripp on teinud oma töö. Tavapärasest tosinast lapsest vanuses kuus kuni üheksa aastat on kohal ainult kolm. Sellest hoolimata trenn aga ära ei jää, sest nii lapsed kui treener on entusiasmi täis.

Treeneriks on Kristjan Saluvee, kes kaks kuud tagasi asus Sõmeru valla spordijuhi ametisse.

Saluvee on pärit Rakverest ja spordiga tegelenud 15 aastat, töötades õpetaja ja treenerina. 2013. aastast töötab ta Põlula koolis kehalise kasvatuse õpetajana. Spordijuhina on mees nüüd ringiga kodukandis tagasi. “Eelnevalt tegin sama tööd Viljandimaal. Minu jaoks on see täiesti loomulik käik, lihtsalt piirkond on uus,” ütles Kristjan Saluvee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles