Teater jagas kolleegipreemiaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Leppik ja Üllar Saaremäe.
Kristi Leppik ja Üllar Saaremäe. Foto: Rakvere Teater

24. veebruaril sõitis Rakvere teatri kollektiiv Lahemaale, et lisaks vabariigi aastapäevale tähistada teatri 76. sünnipäeva. Pärast meeleolukat jalutuskäiku Raudsilla matkakompleksis ja selle ümbruses tunnustati töökaaslasi möödunud aasta silmapaistvamate tegude, rollide ja saavutuste eest.

Toomaks esile 2016. aasta tublimaid töötajaid, toimus teatrisisene küsitlus, mille tulemusena sai traditsioonilise raudnaela omanikuks üheksa kolleegide tähelepanu väärinud inimest/tegu. Kolleegid hindasid 2016. aasta tööde põhjal parimaks naisnäitlejaks Natali Lohu – rollide eest lavastustes “Maailma parim küla”, “Põhjas” ning “Hansuke ja Greteke”.

Parimaks meesnäitlejaks peeti Toomas Suumanit, keda tunnustati meisterlike rollide eest lavastustes “Sina maga, mina pesen nõud”, “Romaan”, “Maailma parim küla” ning “Põhjas”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles