Aunägu ehk Burgerikuningas Eric Porkunit elustamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aunägu ehk Burgerikuningas Eric Porkunit elustamas.
Aunägu ehk Burgerikuningas Eric Porkunit elustamas. Foto: 2 X Marianne Loorents, montaaž

Ma pole tükk aega midagi nii toekat ja maitsvat söönud kui Eric Leif Vandereri burger. Tegelikult polegi ma üldse burgeriusku ja tõenäoliselt oli Ericu õpetuse järgi valminud ja Porkunis mekitud haugatis mul selle sajandi esimene.

Seega polnud kuningaks mitte üksnes oma silm, vaid ka suu. Meie aujutt on aga teisest kuningast, nimelt burgerikuningas Ericust, kes väärib kiitust juba seetõttu, et suutis suvel Assamalla parklas vaid ühe putka ja papitükist reklaami abiga burgeriäri püsti panna. Ja millise! Legendid lendasid üle Virumaa.

Ning nüüd seadis Eric end loo loogilise järjena sisse kohaliku MTÜ hallatavas Porkuni rahvamajas, mis seni igapäevast kasutust ei leidnud. Nüüd igatahes on lisaks plehkupanevale järvele ja paemuuseumile veel üks toekas ja kõhtu rõõmustav põhjus Porkunisse ja sealsesse rahvamajja minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles