Tarvas võõrustab täna Juventuse meeskonda

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere korvpalli esindusmeeskond BC Rakvere Tarvas peab täna kodusaalis oma viimase mängu sel hooajal Balti liiga Challenge Cupi sarjas. Vastaseks on Leedu meeskond Utena Juventus, kohtumine algab Rakvere spordihallis tavapärasest tund aega varem, seega kell 18.


Eesti G4S korvpalli meistriliigas peetud vastasseisus, mil läinud reedel võõrustati  meistriliiga tabeli kaheksandat meeskonda - KK Pärnu tiimi -, sai BC Rakvere Tarvas  kodupubliku toetusel kirja kindla 89:72 (poolaeg 51:39) võidu.

Ühtlaselt skoori teinud Tarva parimad olid Joosep Pokla 18, Brett McGee 17 ja Kristo Saage 15 punktiga. McGee võttis lisaks ka 14 lauapalli, kaksikduubli teinud Pokla arvele jäi 13 lauapalli.

Pärnule tõid Martin Paasoja 19 ja Toomas Raadik 18 silma.

Rakvere Tarvas hoiab üheksa võidu ja kuue kaotusega meistriliiga põhiturniiri tabelis neljandat kohta. Pärnakad on nelja võidu ja tosina kaotusega kaheksandad. Tabelit juhib Tartu Ülikool/Rock, kellel on 14 võitu ja üks kaotus.

Selle vooru viimane G4S KML põhiturniiri mäng on kolmapäeval, 22. detsembril Tartus liidermeeskonna TÜ/Rockiga. Mängule sõidab Rakverest ka fännibuss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles