Sirius Club lõpetab tegevuse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakveres Säästumarketi kõrval asuv populaarne spordiklubi Sirius Club lõpetab selle kuuga tegevuse. Neil, kes ihkavad suveks saledaks saada, tuleb oodata, kuni valmib reketlonihall, kuhu seab end sisse uus klubi.

“Sirius Club lõpetab tegevuse ja osa treenereid liigub reketlonihalli. Sellised eelkokkulepped on olnud,” tunnistas ­Siriuses treeneriametit pidav Sven Hõbemägi. “Aga mis nimi ja kus, täpsemalt ma ei oska veel öelda,” lisas ta.

Spordiklubi sulgemise põhjuste kohta selgeid vastuseid napib. “Üks teema on kindlasti see, et reketlonihallis on ruumid suuremad. Rakveres on palju väikeseid saale,” rääkis personaaltreener ja ka ­rühmatreeninguid juhendav Hõbemägi. “Siriuses käib hästi palju rahvast, inimesed ei mahtunud sinna ära. Üks asi on ruumipuudus. Aga miks täpselt, teiste treenerite nimel ei oska rääkida.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles