Muusikarändur kitarri ja bluusiga

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Roots.
Andres Roots. Foto: Siret Roots

Rakverre on oodata muusikut, kel taskus viis Euroopa parima bluusialbumi tiitlit ja kelle loomingut mängivad viie mandri raadiod. Andres Rootsile on aplodeeritud ka Soome vanglas ja Prantsuse vanadekodus.

Teid oodatakse 10. märtsil Rakverre Lääne-Virumaa keskraamatukokku kontserti andma. See pole teil esimene kord siinse publiku ette astuda, küll aga esimene soolokontsert. Missugune on Rakvere ja Virumaa publik? Millega ta teenis ära usalduse kuulda soolokontserti?

Rakvere ja Virumaa publik on mind alati lahkesti vastu võtnud, nii et kui kutsutakse, tulen alati rõõmuga tagasi. See aasta on mul väikest viisi juubeliaasta ka – 40. sünnipäev tulemas ja 20 aastat bänditegemist täis saamas –, nii et tore on seda tähistada esinemisega kohtades, mis on positiivselt meelde jäänud. Tähistamine sellega muidugi ei piirdu: kohe varsti ilmub kogumik-LP, mis peaks kontserdi toimumise ajaks juba vähemasti digitaalselt saadaval olema, sügisel uus CD-album ...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles