Ilubaaris kulgeb sõbrannatandemi töö naiseliku särtsuga ja nägelemiseta

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äri võib mõnikord viia kokku inimhingi. Partnerite Kaire Neeme ja Marilin Kuuse idee avada ilusalong viis kokku peaaegu võõrad inimesed, kellest said südamesõbrannad.
Äri võib mõnikord viia kokku inimhingi. Partnerite Kaire Neeme ja Marilin Kuuse idee avada ilusalong viis kokku peaaegu võõrad inimesed, kellest said südamesõbrannad. Foto: Meelis Meilbaum

Kohvi-, parfüümi- ja kätekreemilõhnalise Ilubaari omanikud Marilin Kuusk (32) ja Kaire Neeme (34) tervitavad soojalt ja sõbralikult igat kaunist salongitulijat. Rõõmsaid ja ilusaid inimesi, paaris ja üksi, on Ilubaaris igal ruutmeetril ja sõbrannadest ärinaised oskavad igaüht märgata.

Öeldakse, vähemasti meeste maailmas, et kui tahad sõbraga tülli minna, siis anna talle võlgu või tee temaga koos äri. Emotsioone endas hoidvad mehed on koos äri tehes tõmmanud igaveseks kriipsu peale oma sõprusele. Kuidas suudavad need kaunid naishinged teha äriliselt õigeid otsuseid, arvestada teineteise ideedega ja hoida koos oma kullast kallimat meeskonda, ilma et ilusast saaks kole? Omanikud pakuvad, et põhjus on ühtaegu lihtne ja ebatavaline. Nimelt said nad sõbrannadeks siis, kui otsustasid luua ilu­salongi.

Kuigi nad ei ole kulgenud koos, on Rakvere piisavalt väike linn, et üheealised inimesed päris võõrad ei oleks. Kaire ja Marilin olid mitu aastat küll teretuttavad, kuid rohkem nad ei suhelnud. Aga kui sarnased inimesed tõmbuvad ja koos äri tegema hakkavad, siis annab saatus võimaluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles