Trummar Vallo Vildak jõuab jaanipäevaks Dingoga ka Lääne-Virusse

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Vallo Vildak on tuntud pigem löökpillide mängijana, siis näiteks Rakvere Linnaorkestris puhub ta tuubat.
Kuigi Vallo Vildak on tuntud pigem löökpillide mängijana, siis näiteks Rakvere Linnaorkestris puhub ta tuubat. Foto: Marianne Loorents

Tuntud muusik, Rakvere Rajaotsa muusikakooli trummiõpetaja ja ansambel Dingo trummar Vallo Vildak saab tänavu jaanipäeval kodukandis esineda, sest Dingo astub üles Rõmedal asuva Arturi šaslõkibaari suurejoonelisel jaanitulel.

“Eelmisel aastal esines Arturis Metsatöll, meile saadeti pildid, nad tegid väga vingelt,” rääkis Vildak. “Kaua mõtlema ei pidanud, võtsime pakkumise vastu.”

Soome juurtega bändi toetab ansambel Tuberkuloited. “Eks ole näha, kuidas seal täpselt olema saab, aga kodukandis esinemine on ikka natuke teistmoodi. Äkki näeb isegi mõnda tuttavat nägu. Ma veel ei oska öelda, mis emotsioon sealt tuleb, aga kodupubliku ees mängimine on kindlasti midagi muud kui Soomes.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles