Lapsed saatsid Rakvere teatrisse sadu häid soove

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed panid kirja sadu häid soove.
Lapsed panid kirja sadu häid soove. Foto: Rakvere teater.

Rakvere teatri ja Väikese Muki üleskutsele vastates saatsid lapsed ja pered Rakvere teatrisse 340 kaarti heade soovidega.

Üleskutse eesmärk oli vahetada häid soove ja saata need isemeisterdatud kaardil Rakvere teatrisse.

Paluti kirja panna oma soovid teistele,mõeldes, mis on päriselt oluline, mida igaüks ise saaks teha, et elu oleks parem ja inimesed sallivamad.

Häid soove saabus teatrisse üle kogu Eesti ning saatjate hulgas oli nii koole ja lasteaedu kui peresid.

Rakvere teater saadab saabunud soovid edasi nii, et iga soovisaatja saab kellegi teise head soovid. Aadressid viidi omavahel kokku juhuslikult, postipapa rollis oli Väike Mukk.

Lisaks kohtuvad neli soovisaatjat uuel aastal Rakveres. Loosi tahtel on nendeks Tartu Kivilinna gümnaasiumi 2c klass ja Kuressaare gümnaasiumi 4a klass, perekond Vahula Karkuse külast Lääne-Virumaalt ja Linda-Mari Nurk perega Tallinnast.

Rakvere teater kutsub neid 22. veebruaril koos veetma põnevat päeva, mis sisaldab ekskursiooni teatris, etendust ning toredat programmi Rakvere linnuses. Lisaks ootab lapsi lõunasöök hubases teatrikohvikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles