Mõdrikul selgusid parimad noored kaubandusmeistrid

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Vares (paremal) võlus oma vahetu suhtumisega nii testostja kui žürii ning pälvis parima müüja-klienditeenindaja auhinna. Ka igapäevaelus töötab Valgamaalt pärit kutseõppur toidupoes.
Maire Vares (paremal) võlus oma vahetu suhtumisega nii testostja kui žürii ning pälvis parima müüja-klienditeenindaja auhinna. Ka igapäevaelus töötab Valgamaalt pärit kutseõppur toidupoes. Foto: Marianne Loorents

Eile võtsid üksteisega mõõtu 26 parimat kaubanduserialade kutseõpilast üle Eesti. Ikka selleks, et välja selgitada kõige osavamad.

Lääne-Viru rakenduskõrgkoolis aset leidnud kaubandusvõistlus oli pikk ja pingeline. Võistlesid kahe eriala õppurid: müüjad-klienditeenindajad ja müügikorraldajad.

Müüjad-klienditeenindajad pidid lihtsalt ja kiirelt valmistama atraktiivse kinkepaki, mille sisuks oli kõige tavalisem saunalina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles