Trompet telefoni!

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Mesi.
Jaan Mesi. Foto: Meelis Meilbaum

Pühapäeval paneb teises Klassikatähtede saates taas trompeti laulma Rakvere noormees Jaan Mesi. Hoidkem kätt telefonil!

ETVs 20. märtsil kell 18.40 algavas Klassikatähtede saates astuvad viimast korda publiku ette kõik kaheksa võistlejat.

Kuna osalejate rivi hakkab kohe hõrenema, on Jaan Mesi talendi austajatel võimalik anda oma panus, et meie trompetitalenti saaks näha ka järgmistes saadetes.

Teise saate teema on “Unustamatu meloodia” ning žüriis jagavad hinnanguid Juhan Tralla, Triin Ruubel ja Andres Mustonen.

Seekord võetakse lisaks žürii ja televaatajate häältele arvesse ka kontserdivooru põhjal kogutud hääled – hääletuskeskkond Klassikaraadio kodulehel on avatud laupäeva südaööni. Samuti võetakse arvesse eelmises saates antud hääled.

“Vaatamata sellele, et möödunud pühapäevasel telefonihääletusel said Telia kliendid helistamisel veateate, said kõik kõned registreeritud ja läksid hääletamisel arvesse,” ütles “Klassikatähed 2016” produtsent Silja Kala. “Teiste operaatoritega kõik sujus ja ka nende kaudu laekunud hääled on meil olemas.”

Finalistide galakontsert ERSOga Olari Eltsi dirigeerimisel toimub Estonia kontserdisaalis 20. aprillil. Osalejate tegemisi ja saadetes toimuvat jälgib saate Facebooki leht www.facebook.com/klassikatahed. Saatesari valmib Eesti Kontserdi, Klassikaraadio ja ETV koostöös.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles