Laekvere kandi inimestel kaob otseühendus Tartuga (1)

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laekvere bussijaamas ei peatu just palju busse, nüüd võib käigust ära jääda ka ainuke kaugliin, millega rahvas ümber istumata Tartusse pääseb.
Laekvere bussijaamas ei peatu just palju busse, nüüd võib käigust ära jääda ka ainuke kaugliin, millega rahvas ümber istumata Tartusse pääseb. Foto: Meelis Meilbaum

Kaugliini buss number 246, mis sõidab marsruudil Rakvere–Roela–Laekvere–Mustvee–Tartu, jääb tõenäoliselt 10. juunist käigust ära, sest vedaja OÜ M.K.Reis-X tahab liini teenindamise lõpetada.

Buss väljub hommikuti Rakverest kell 6.50 (välja arvatud pühapäeval, kui väljub kell 10) ning hakkab Tartust Rakvere poole tagasi sõitma kell 14.

“See bussiliin on meil ainuke otseühendus Tartuga,” rääkis Laekvere rahvamaja juhataja Õilme Lainesaar, kes kasutab enda sõnul bussi tihti, seda nii eriarstide juures kui teatris käimiseks. Enda sõnul on tal tarvis sõita Tartusse keskmiselt neli-viis korda kuus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles