Lasteaedades hoitakse põnnide tervist

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise edendamise eest tunnustati ka TAI vanemspetsialisti Liana Varavat, kes tegi konverentsil ülevaate liitunud lasteaedade võrgustikust.
Tervise edendamise eest tunnustati ka TAI vanemspetsialisti Liana Varavat, kes tegi konverentsil ülevaate liitunud lasteaedade võrgustikust. Foto: Meelis Meilbaum

Rohuaia lasteaias tähistati eile konverentsiga “Targemad suured – tervemad lapsed” 15 aasta möödumist Tervist Edendavate Lasteaedade võrgustiku loomisest meie maakonnas.

“Hooli ja hoia – imetle maailma mõlemaid pooli,” laulis Rohuaia lasteaia õpetajate naiskoor avatuks kogunemise. Enne veel kui pedagoogidele jagati tarkusi tervise ja turvalisuse kohta, tunnustati neid, kes on panustanud maakonnas alusharidusse arengusse.

“See on paljuski vabatahtlik töö,” ütles Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu (VIROL) tegevdirektor ja päeva juht Sven Hõbemägi, kes andis omavalitsuste liidu tänukirja Rakvere Triinu lasteaia endisele direktorile Diana Kuntorile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles