Olerex ehitab ühe Rakvere tankla ümber

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rägavere tee lõpus asuvas Olerexi tanklas käivad praegu ehitustööd, mille käigus ehitatakse senine tankla ümber peamiselt busside ja raskeveokite teenindamiseks, sest tankla asub tööstuspiirkonnas ja maantee läheduses.

“Rägavere 50 tankla tankimisala asub tulevikus rohkem tänava ääres ja kahe tankimiskohaga tankla ehitatakse automaatjaamaks. Busside ja raskeveokite paremaks teenindamiseks paigaldame tanklasse kiire läbilaskevõimega diislitankuri koos satelliittankuriga ja tänapäevase diiselmootorite lisaaine AdBlue tankimise võimalusega,” kõneles ASi Olerex turundusjuht Janne Laik. Lisaks vahetatakse välja kütusemahutid.

Peale ehitustööde lõppu säilib tankimisvõimalus sõiduautojuhtidele, kes saavad automaatjaamast tankida nii diislikütust kui ka mootoribensiini 95. Tankla ehitustööd lõpetatakse juunis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles