Tahad malevasse?

Kristel Kaljuvee
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakverest pärit malevlased Alo Koppel (vasakul) ja Graig Hanniste said kahe Roosta puhkekülas veedetud nädala jooksul kõvasti puid laduda. Aga nagu noorte nägudest näha, oli meel selle juures rõõmus.
Rakverest pärit malevlased Alo Koppel (vasakul) ja Graig Hanniste said kahe Roosta puhkekülas veedetud nädala jooksul kõvasti puid laduda. Aga nagu noorte nägudest näha, oli meel selle juures rõõmus. Foto: Erakogu

Peagi on noortel taas põhjust Ursula malevahümni “Maasika Klaarika” ümiseda, sest malevasuvi läheneb tohutul kiirusel. Registreerimine Rakvere linnamalevasse läheb lahti juba esmaspäevast.

Miks peaks üks koolinoor malevasse minema? Rakvere avatud noortekeskuse töötaja Mari-Liis Küüsma võib sellele küsimusele vastates välja tuua õige mitu põhjust. Esiteks saab noor paarinädalase töö eest endale täiesti arvestatavas suuruses taskuraha (keskmiselt teenib malevlane kahe nädala jooksul veidi üle saja euro, aga muidugi oleneb see töötaja tragidusest).

Teiseks annab malev esimese töökogemuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles