Tapal resideerivad USA sõdurid käivad Rakvere Tarva korvpallureid toetamas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapal resideerivad USA sõdurid käivad Rakvere Tarva korvpallureid toetamas.
Tapal resideerivad USA sõdurid käivad Rakvere Tarva korvpallureid toetamas. Foto: BC Tarvas

Läinud nädala kolmapäeval käisid Tapa sõjaväelinnakus resideerivad Eesti ja USA sõdurid Kastani Arenal Rakvere Tarva kossumeestele kaasa elamas. Sinelis mehed pääsesid ka ise poolajal platsile, kus nad enda ja rahva lõbuks palli korvi loopisid.

Tarva müügijuhi Madis Šumanovi sõnul mõjus sõdurite toetus Tarva võitlusvaimule väga hästi. “Meile meeldib alati, kui tribüünidel on rohkem rahvast,” rääkis ta. Eriti hea meel oli aga võõrmängijatel – näiteks Brandis Raley-Ross oli mõnele sõdurile juba suure lombi tagant tuttav ja Brandon Goode on ise kodumaal sõjaväekallakuga koolis käinud. “See ühendas kõiki väga hästi,” sõnas Šumanov.

Ta lisas, et sõdurid avaldasid ise soovi mängule tulla. “Ja neile meeldis nii, et tulid järgmisele mängule ka,” rääkis Šumanov. Siis olid ameeriklased aga juba tsiviilriietes ja neid oli tunduvalt rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles