Lehtse Kammerkoor pidas 35. sünnipäeva koos tuntud vilistlastega

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lehtse Kammerkoor õppis 35. sünnipäeva puhul selgeks Stephen Schwartzi muusikali “Pagariproua”, mille esietendusel läinud laupäeval oli saal pilgeni rahvast täis. Publiku hulgas oli ka 43 inimest, kes eri aegadel on kooris laulnud, nende seas Lehtse kandile tuntust toonud eurolaulik Elina Born ning ooperilauljad Kadri Kipper ja Reigo Tamm.

Kadri Kipper rahvusooperist Estonia ning Reigo Tamm teatrist Vanemuine tegid kammerkoorile ja publikule esietendusele järgnenud peoõhtul kingituse, astudes üles ühise kavaga: koos esitati viis laulu ja mõni tants ning meelitati rahvastki kaasa laulma.

Muusikali lavastaja, Lehtse kultuurimaja direktor ning pikaaegne kammerkoori laulja Leelo Jürimaa rääkis, et läbi aegade on kooris laulnud 163 inimest. Kui arvestada, et praegu on lauljaid 31, olid sel õhtul kohal ligi pooled.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles