Kadrina ja Tamsalu saavad pakiautomaadi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-kaubandus on oluliselt tõstnud nõudlust pakiautomaatide järele, mida Omniva jõudumööda paigaldab.
E-kaubandus on oluliselt tõstnud nõudlust pakiautomaatide järele, mida Omniva jõudumööda paigaldab. Foto: KRIS SÜLD/Sakala

Omniva paigaldab aprilli ja mai jooksul Eestisse seitse uut pakiautomaati, sealhulgas Kadrinasse ja Tamsallu. Mai keskpaigaks peaks pakiautomaat olema Kadrinas Konsumi ja Tamsalus Grossi toidupoe juures.

Kadrina vallavanem Erich Petrovits selgitas, et statistika järgi käis mullu Eesti Posti Kadrina kontorist läbi 3600 pakki. Omniva tegi vallale ettepaneku panna Kadrinasse 80kohaline pakiautomaat.

Petrovitsi sõnul sõlmis ta lepingu Omniva ja Konsumi kaupluse omaniku Järva Tarbijate Ühistuga. Et pakkide arv ei küündi 9600 pakini aastas, peab omavalitsus teenust doteerima ehk Omnivale teenustasu maksma. Järgmise aasta eelarves on selleks eraldatud 3000 eurot. “Selle rahaga peaks välja tulema,” sõnas Petrovits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles