Parkimismure Rakvere kesklinnas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkali parkla tagumises osas  on peatumist keelav märk, mille lisatahvel teatab, et parkimine on lubatud vaid Rakvere linnavalitsuse loal.
Parkali parkla tagumises osas on peatumist keelav märk, mille lisatahvel teatab, et parkimine on lubatud vaid Rakvere linnavalitsuse loal. Foto: Aarne Mäe

Rakvere kesklinnas on probleeme parkimiskohtadega. Parkali parkla on pidevalt täis veekeskuse ja hotelli külastajaid ning koos Targa Maja valmimisega teravnes parkimisprobleem veelgi.

Parkali parkla tagumises osas  on peatumist keelav märk, mille lisatahvel teatab, et parkimine on lubatud vaid Rakvere linnavalitsuse loal. Rakvere abilinnapea Rainer Miltop rääkis, et märk pandi üles juba siis, kui Targa Maja ehitusel kopp maasse löödi. “Parkimiskohad on mõeldud SEB jaoks,” lausus Miltop. Ta selgitas, et enne Targa Maja ehitamist said SEB töötajad parkida oma autosid pangamaja hoovil ja ka nüüdseks lammutatud garaažides.

Vastavalt pangaga sõlmitud lepingule pidi aga linn pangale parkimiskohad tagama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles