Lääne-Viru Rakenduskõrgkooli raamatupidajad astuvad võistlustulle

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatupidajad asuvad üksteisega mõõtu võtma.
Raamatupidajad asuvad üksteisega mõõtu võtma. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Homme toimub raamatupidajate kutsemeistrivõistlus, kus üksteisega võtavad mõõtu 18 majandusarvestuse, väikeettevõtluse ja ärikorralduse eriala õppurit üheksast kutseõppeasutusest üle Eesti. Teiste seas asuvad võistlema ka kutseõppurid Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolist.

“Kutsemeistrivõistlused raamatupidamises toetavad majandusarvestuse sisu ja korralduse kvaliteedi tugevdamist ning õppurite võimekuse suurendamist. Noortele kujunevatele spetsialistidele on see huvitav väljakutse ja väärtuslik kogemus enda eriala spetsiifika tundmaõppimisel,” ütles võistlusjuhendi koostaja Tartu ülikooli majandusteaduskonna lektor Juta Tikk.

Raamatupidajate kutsevõistluse eesmärk on suurendada eriala populaarsust, ühtlustada kutseõppe taset haridusasutustes, vahetada kogemusi ning innustada õppureid ja koole saavutama paremaid õpitulemusi.

Raamatupidajate kutsemeistrivõistlust korraldab SA Innove koostöös Eesti Raamatupidajate Koguga. Võistluste läbiviimist toetavad Euroopa Sotsiaalfond, haridus- ja teadusministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles