Plaan B – puuetega inimeste hoolduskeskus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa puuetega inimestele teenusosutajate ühenduse (EASPD) analüüsist selgub, et erivajadusega inimeste töötamine avatud tööturul on rängalt mõjutada saanud vähemalt 15 Euroopa riigis.
Euroopa puuetega inimestele teenusosutajate ühenduse (EASPD) analüüsist selgub, et erivajadusega inimeste töötamine avatud tööturul on rängalt mõjutada saanud vähemalt 15 Euroopa riigis. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Kui kolmapäeva õhtuks selgub, et Rakvere perearstid Tapa Haiglaga ikkagi koostööd teha ei taha, tähendab see Tapa Haigla juhatuse esimehe Meelis Kuke sõnul seda, et Parkali 9 kinnistu arendamisel tuleb kasutusele võtta alternatiivsed variandid.

“Oma rahadega me kliinikut ehitama kindlasti ei hakka, aga üks alternatiiv on näiteks teha sinna puuetega inimeste ööpäevaringse hoolduse keskus, mille järele on suur vajadus,” rääkis ta.

Samas ütles Kukk, et meie ühiskond ei ole veel nii tolerantne, et taluda niisuguse asutuse paiknemist südalinnas. “Kuigi see looks kesklinna töökohti ja oleks puuetega inimestele kergesti ligipääsetav,” lausus Meelis Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles