Mereäärne Võsu saab esinduskohviku ja infopunkti

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevasest kohvikust Võsu peatänaval on juba praegu võimatu mööduda sellele tähelepanu pööramata. Maja on kenasti korda tehtud.
Tulevasest kohvikust Võsu peatänaval on juba praegu võimatu mööduda sellele tähelepanu pööramata. Maja on kenasti korda tehtud. Foto: Kristi Ehrlich

Tänavu suveks Võsul otse bussijaama vastas avatav kohvik toob alevikku ka kaua oodatud turismi­infopunkti.

Kohvik tuleb majja, mis kuulub Vihula vallavolikogu endisele esimehele Vello Väinsalule. Kohviku avamisest selles hoones on juba pikemalt räägitud, kuid tegudeni pole seni jõutud, sest kinnistu naabrid on olnud vastu detailplaneeringule, millega muudetakse elamumaa ärimaaks.

Peale seda, kui detailplaneering läbis ka Lääne-Viru maavalitsuse järelevalve, võttis Vihula vallavolikogu eileõhtusel istungil selle lõpuks vastu ja kohviku avamisele on sellega nii-öelda roheline tuli antud. “Maavanem leidis, et vald on tegutsenud õigesti ja detailplaneeringu võib kehtestada,” kinnitas Vihula vallavanem Annes Naan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles