Video: vaata, mida kujutab endast nutikassa

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avati Rakveres Vaala keskuses Maksimarketi kaupluses nutikassa.

Coop Eesti juhatuse esimehe Jaanus Vihandi sõnul kujutab Nutikassa iseskaneerimispult endast sisuliselt puutetundliku ekraaniga pihuarvutit. “Kui seni on suured kaubandusketid pakkunud klientidele pelgalt skaneerimispulte, siis mitmetes Konsumites ja Maksimarketites võib juba selle aasta teises pooles kuvada Nutikassa seadmete abil ostunimekirju, vaadata sooduspakkumisi ning eesmärk on jõuda ka mobiilsete makseteni,” ütles Vihand.

Esimeses etapis võetakse kasutusele Nutikassa skaneerimisfunktsioon. Uue põlvkonna iseostlemispuldid on Vihandi sõnul konkurentidega võrreldes ergonoomilisemad ja tarbijale mugavamad kasutada. Nutikassa igapäevase kasutamise muudab kiiremaks osalise ostukontrolli rakendamine ning spetsiaalne allahinnatud toodete skaneerimissüsteem, tänu millele ei pea klient enam toodet kaks korda skaneerima ning vajalik pole ka teenindaja sekkumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles