Nurga Aiakeskus jätkab Berg Aiakeskusena Vaala külje all

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Lilleberg on jätkamas vanemate alustatut uues kohas, millel on ka uus nimi. Berg Aiakeskuse nimi viitab mäele, kust ei puudu ka mesilased - seepärast kasutatatakse palju ka kärjemotiivi, näiteks müügimajakeses.
Ivar Lilleberg on jätkamas vanemate alustatut uues kohas, millel on ka uus nimi. Berg Aiakeskuse nimi viitab mäele, kust ei puudu ka mesilased - seepärast kasutatatakse palju ka kärjemotiivi, näiteks müügimajakeses. Foto: Meelis Meilbaum

Vaala keskuse külje all avab täpselt nädala pärast müügiplatsi väravad Berg Aiakeskus, mille ajalugu on 15 aastat pikk, sest täpselt nii kaua tegutseti Nurga Aiakeskusena.

Umbes nädala kestnud askeldused Vaala keskuse ühes küljes on tekitanud möödujates küsimusi ning nii mõnigi on ligi astunud ja uurinud, mis sünnib.

“Mõtlesin algul panna üles sildi, et mis siia tuleb, aga on isegi parem, kui inimesed uudistavad ja tulevad ise küsima,” ütles Berg Aiakeskusega toimetav Ivar Lilleberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles