Mõrumagus: abiturientidele kõlab viimane koolikell

Kristel Kaljuvee
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere gümnaasiumi abituriendid Karina Rjabenko (vasakul) ja Elisabeth Orgmets dekoreerisid tähtsa päeva puhul ka oma sõiduriista.
Rakvere gümnaasiumi abituriendid Karina Rjabenko (vasakul) ja Elisabeth Orgmets dekoreerisid tähtsa päeva puhul ka oma sõiduriista. Foto: Meelis Meilbaum

See koolinädal jääb viimaseks rohkem kui neljasajale Lääne-Virumaa abituriendile, kes triumfaalselt koolimaja ukse enda taga kinni lüüa võivad. Tundidesse neil enam asja ei ole.

Lõputunnistuse kättesaamiseni on käia veel küllalt pikk ja käänuline tee, ent koolitundide lõppu tähistanud abituriendid sellest tujul langeda ei lasknud, vaid pidutsesid täiel rinnal.

Esimesena said koolitundide taagast lahti Tapa gümnaasiumi ja Rakvere gümnaasiumi kaheteistkümnendikud, kes oma tähtsat päeva juba üleeile (väga häälekalt) tähistasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles