Jalgpalliklubi Tarvas tegutseb kõrgliiga vääriliselt

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesel kodumängul purustati nii liiga kui klubi vaatajarekord. Suurema publikuhuvi tõttu on JK Tarvas täiustanud turvameetmeid.
Esimesel kodumängul purustati nii liiga kui klubi vaatajarekord. Suurema publikuhuvi tõttu on JK Tarvas täiustanud turvameetmeid. Foto: Meelis Meilbaum

Premium liigas debüüdi teinud Rakvere jalgpalliklubile Tarvas ei tähenda kõrg­liiga vaid mänge Eesti parimate vuti­mees­kondadega.

Premium liigas on vaatajanumbrid hoopis suuremad kui esiliigas ning esimesel kodumängul võis fänne üllatada piletijärjekord ja turvakontroll. Kodumängude korraldusmeeskonna liikme Margus Martini sõnul on turvakontroll vajalik jalgpallisõprade endi huvides. 

“Tegelikult prognoosisime publikuhulka üsna õigesti ja seetõttu väga suuri üllatusi ei olnud. Klubile kodumängudel turvateenust osutava partneri G4S-iga sai samuti eelnevalt peetud mitmeid koosolekuid, ja nagu tõdesime, olid need väga vajalikud. Paljud asjad tahavad paikaloksumiseks saada rohkem aega, sest eks õpime ka ise mäng-mängult. Koostöö ja infovahetus spordikeskusega on olnud hea. Eks neid tuleb kiita,” kõneles Martin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles