Politsei tabas maakonnas talgutel kümme kihutajat

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Essu teeristi Tallinna–Narva maanteel pidasid inimesed maakonnas üheks ohtlikumaks – pidevalt ületatakse seal lubatud sõidukiirust.
Essu teeristi Tallinna–Narva maanteel pidasid inimesed maakonnas üheks ohtlikumaks – pidevalt ületatakse seal lubatud sõidukiirust. Foto: Toomas Herm

​Neljapäeval ja reedel korraldatud liiklustalgutel tabas politsei maakonnas ööpäeva jooksul kümme lubatud sõidukiiruse ületajat, neist üks oli alkoholijoobes.

Neljapäeva hommikul kella seitsmest reede hommikul kella seitsmeni mõõdeti kiirust paikades, mille kohta oli inimestelt saadud infot, et seal rikutakse liiklusseadust. Vihjed, mida maakonnas oli laekunud ligi poolsada, puudutasid liigset kihutamist.

Lisaks kiiruseületajatele tabati veel Rakkes Simuna teel joobes mopeedijuht. Alkomeetrinäit andis mundrikandjatele alust kriminaalmenetluse alustamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles