Noor orienteeruja kogub Stardipaiga abil toetusi Euroopa meistrivõistlustele sõiduks

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Laugesaar.
Tõnis Laugesaar. Foto: ARVET MÄGI / VIRUMAA TEATAJA,

Lootustandev Eesti noororienteeruja, 10 aastat alaga tegelenud Kadrina noormees Tõnis Laugesaar kogub Euroopa meistrivõistlustele sõiduks vahendeid.

2008-2014 kuulus noormees Eesti noorte- ja juunioridekoondisesse. Samuti esindas ta Eesti koondist noorte Euroopa meistrivõistlustel kui ka juunioride maailmameistrivõistlustel.

Sel hooajal on Laugesaare põhieesmärgiks võimetekohased võistlussooritused täiskasvanute Euroopa meistrivõistlustel, mis toimuvad mai lõpul Tšehhis.

Orienteerumine on spordiala, kus on otseselt seotud nii mõttetöö kui ka füüsiline töö. Orienteerumises on iga võistlus erinev, sest kasutatakse erinevaid maastikke ja võistlusrajad on alati uued. Just see Tõnist selle spordiala juures köidabki. Iga situatsioon on uus, peab olema valmis uuteks väljakutseks ja olema võimeline kohanema uute tingimustega.

Tõnis Laugesaare tegemistel saab pilku peal hoida Facebooki fännilehel.

Toetust on võimalik avaldada internetis ühisrahastusplatvormil Stardipaik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles