Antoniga Vargamäelt Kõrbojale

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seal ta ongi, see Kõrboja! Lavastaja Vallo Kirs visioneerib mängupaika Annale (Kadri Lepp), Kõrboja Reinule (Egon Nuter) ja lavaloo kirjutajale Urmas Lennukile.
Seal ta ongi, see Kõrboja! Lavastaja Vallo Kirs visioneerib mängupaika Annale (Kadri Lepp), Kõrboja Reinule (Egon Nuter) ja lavaloo kirjutajale Urmas Lennukile. Foto: Heigo Teder

Vanad ja noored on Vargamäel tagasi! Nõnda mõtleb iseteadlik hall kõutsitriibik, kui silib teatrirahva sääri. “Ta oli siis alles pisike!” heldib “Kõrboja perenaise” näitetrupp.

Vargamäe Karjatalli täieõigusliku peremehena toimetav kass juhatab Ugala näitlejad, kel plaanis suvelavastuse “Kõrboja perenaine” esimene lugemine, pika proovilaua juurde, aitab pakkuda kööginurgas kohvi ja piparmünditeed.

Erilise hoolega hoiab hiirekuningas silma peal Vallo Kirsil. Tore näha tuttavat meest siinmail taas lavalugu loomas, arvab vöödiline Anton. Olgu seekord pealegi Vargamäe nimeks Kõrb­oja ning väikese trupi asemel peagi toimetamas suurem seltskond, küll rehnut saab peetud, on kõuts kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles