Naisevõtu eest raha ei maksta, ühinemisel küll

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haldusreformile pühendatud debatti Teatrikohvikus juhtisid Sulev Valner rahandusministeeriumist (vasakult) ja Virumaa Teataja peatoimetaja Aarne Mäe, küsimustele vastasid Peep Vassiljev, Indrek Kesküla, Erich Petrovits, Mihkel Juhkami ja Kaido Veski.
Haldusreformile pühendatud debatti Teatrikohvikus juhtisid Sulev Valner rahandusministeeriumist (vasakult) ja Virumaa Teataja peatoimetaja Aarne Mäe, küsimustele vastasid Peep Vassiljev, Indrek Kesküla, Erich Petrovits, Mihkel Juhkami ja Kaido Veski. Foto: Ain Liiva

“Sellepärast ma olengi haldusreformi vastu, et mul on vaja enne pensionile jäämist veel seitse aastat vallavanemana vastu pidada,” lõõpis Laekvere vallavanem Aarne Laas Rakvere Teatrikohvikus toimunud haldusreformiteemalisel debatil.

Laekvere valda on Aarne Laas juhtinud alates 1990. aastast, mis teeb temast ühe staažikaima omavalitsusjuhi kogu Eestis.

Haldusreformi kohta ütles Laas, et ega see vist päris hea asi ikka ei ole, kui riik peab valdadele liitumise eest peale maksma. “Kui mina naise võtsin, siis mulle ei maksnud selle eest keegi midagi,” jätkas Laekvere vallavanem.

Loe edasi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles