Triblox põrutab Tenerifele

Kristel Kaljuvee
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõmeru noortekeskuse robootikaringi poisid Karl-Gustav Talalaev (üleval sinises särgis), Kristofer-Rudolf Kõrre, Gert Kütt, Ergo Talalaev ja Kaspar Kütt on hetkel noorte robootikute seas Eesti meistrid. See, kas neist ka Euroopa meistrid saavad, selgub järgmisel nädalal.
Sõmeru noortekeskuse robootikaringi poisid Karl-Gustav Talalaev (üleval sinises särgis), Kristofer-Rudolf Kõrre, Gert Kütt, Ergo Talalaev ja Kaspar Kütt on hetkel noorte robootikute seas Eesti meistrid. See, kas neist ka Euroopa meistrid saavad, selgub järgmisel nädalal. Foto: Marianne Loorents

Eestis robootikavõistluse meistriks tulnud Sõmeru roboring Triblox ja mõned abimehed Rakkest alustavad juba ülehomme sõitu Tenerife poole – tehes väikese vahepeatuse Londonis –, et esindada Eestit robootika Euroopa meistrivõistlustel.

Kui kirjade järgi peaksid hakkajad robootikahuvilised Sõmeru noortekeskuses koos käima reedeti, siis võistlusteeelsel ajal viibivad nad noorteka roheliste seintega robootikatoas esmaspäeval, teisipäeval, kolmapäeval ja ... kõikidel teistel päevadel ka.

Nii et noortekas on poisid kõvasti rohkem kui kodus ja näevad juhendaja Rasmus Kitse ilmselt sagedamini kui oma vanemaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles