Väikeses Vasta põhikoolis kantakse sügisest koolivormi

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Taueril ja Marta Maria Mäekivil oli võimalus esimesena koolivormi selga proovida. Need riideesemed on praegu veel näidised.
Gregor Taueril ja Marta Maria Mäekivil oli võimalus esimesena koolivormi selga proovida. Need riideesemed on praegu veel näidised. Foto: Marianne Loorents

Uue õppeaasta algusest kasutusele võetava koolivormi kandmine on soovituslik, mitte kohustuslik. Õpilaste positiivne tagasiside annab aga lootust, et vorm võetakse omaks.

Vasta kooli huvijuht Krista Leppik, kes peab septembrist kandma hakatavat koolivormi justkui oma lapseks, ütles, et koolivormiteemat on neil aeg-ajalt arutatud. Aga et kunagi ei ole kõneldud konkreetsetest näidetest, on suhtumine selle kandmisse olnud pigem negatiivne.

2015. aasta novembris külastas huvijuht Tartus peetud haridusmessi, kus ta kohtus Eesti tekstiiliettevõtte Norrison esindajaga, kes tutvustas messil oma väljapanekut, sealhulgas koolivorme, ning see õhutas Leppikut uuesti koolivormiteemat päevakorda tooma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles