Ultrajooksja timmis kiirust ja haaras esikoha

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortejooksul näitas kõige kiiremat minekut kohalik noormees Matteus Miilpalu (paremalt esimene).
Noortejooksul näitas kõige kiiremat minekut kohalik noormees Matteus Miilpalu (paremalt esimene). Foto: Kadrina valla fotoveeb/Rein Sikk

Nädalavahetusel Kadrinas toimunud järjekorras kolmanda Paisjärve jooksu võitis kohalik noormees Cris Poll, kes praegu on ultrajooksud tagaplaanile jätnud ja treenibki lühemateks distantsideks.

Viiekilomeetrise võistlusmaa läbis Poll ajaga 16.50, kaks sekundit teise koha võitnud triatleedist Mart Suurkivist kiiremini. Kolmandana ületas finišijoone Aleksandr Kuleshov (18.06).

“Paisjärve jooksu muljed on head,” kõneles võidumees. “Võit, mida oodanud olen, tuli ära, ja seda üpriski magusalt, kahe sekundiga. Kohal olid ka need kaks meest, kes eelmisel aastal mu poodiumilt välja jätsid. Hea meel on näha, et pikk ja raske talvine treeninguperiood on end õigustanud,” rääkis Poll ja lisas, et kevade kõige tähtsam võistlus – Riia maraton – toimub juba 15. mail. “Paisjärve ääres võitsin enda varasemat parimat tulemust enam kui minutiga. Ja minule teadaolevalt on see ka uus rajarekord. Hetkel pühendume treener Viljar Vallimäega distantsidele, mille pikkuseks on kuni maraton,” kõneles jooksumees, kes praegu ultrajooksud ootele jätnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles