Eesti esimene kodutehnika-odavmüügipood avab uksed

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ EL Kodumasinad outlet-kaupluse juhataja Siiri Sepp ütleb, et on müünud kõike peale kodumasinate – nüüd on tal see võimalus ja väljakutse.
OÜ EL Kodumasinad outlet-kaupluse juhataja Siiri Sepp ütleb, et on müünud kõike peale kodumasinate – nüüd on tal see võimalus ja väljakutse. Foto: Meelis Meilbaum

Homme keskpäeval avab OÜ EL Kodutehnika oma outlet’i ehk odavmüügipoe Rakveres Jaama 13, kus samades ruumides on omal ajal pikalt tegutsenud kodutehnikakauplus Meloodia.

OÜ EL Kodumasinad juhatuse liige Jüri Ellen märgib, et selline tehnikakaupade müügi kontseptsioon on uus terves Eestis. Ta selgitab, et igal maaletoojal on vahel teatud kaupu laos rohkem, kui tahaks või vaja oleks.

“Maaletoojad muidugi püüdlevad minimaalsete laoseisude ja kiirete tarnete poole, et tuua kohale täpselt seda, mida kliendil vaja, ja ei midagi liigset. Teisest küljest ei ole paljud tehased nõus väikeseid tellimusi täitma ja kui konteineritäis tehnikat ikkagi kohale tuua, siis on alati risk planeerimisega pisut mööda panna. Turg võib kiiresti muutuda ja alati on tooteid, mis liiguvad oodatust aeglasemalt,” selgitab Ellen. Jüri Ellen, kes tegeleb nii kodutehnika maaletoomise kui müügiga, ütleb, et juhtub ka seda, et mõni suur kauplusekett tagastab osa kampaanias olnud tooteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles